Știri

Before and After - Renovarea fatadei unei cladiri cu fatade ventilate

Pentru ca „Before and After” este un concept vehiculat in foarte multe industrii, astazi vom scrie despre despre asta si in industria constructiilor, mai specific referindu-ne la fatadele cladirilor/caselor in care locuiti. Vreti sa dati un aer nou, modern, casei dvs dar in acelasi timp sa ii imbunatatiti performantele? Va provocam sa cititi articolul si sa vizualizati cateva fotografii. Citeste in continuare »

Publicat la 28/05/2020

Performanta tehnica a fatadelor ventilate

Fata de sistemul clasic de fatada al carui strat izolator este polistirenul sau placile de vata minerala rigida, fatadele ventilate vin in completare cu avantaje de natura practica, ce ofera o calitate a vietii imbunatatita si facturi mai mici la intretinere. Citeste in continuare »

Publicat la 28/04/2020

Fațade ventilate versus soluțiile clasice de termoizolare

Alegerea unui sistem de termoizolare este o decizie importantă, iar pentru asta trebuie cântărite și implicațiile pe termen lung, descrise în acest articol. Citeste in continuare »

Publicat la 04/04/2020

Motivele principale pentru care să alegi o fațadă ventilată

Stratul exterior al clădirii este elementul crucial în ceea ce privește durabilitatea structurii, având rolul primar de a proteja clădirea de umiditate, intemperii, vânt sau soare. Noi vă prezentăm principalele motive pentru care fațadele ventilate pot reprezenta soluția potrivită pentru dumneavoastră. Citeste in continuare »

Publicat la 09/12/2019

Ce sunt fațadele ventilate?

Fiind o companie specializată în proiectarea și realizarea de fațade ventilate, Toni Trading oferă o gamă largă de fațade ventilate, dar și servicii de asistență tehnică personalizată în funcție de specificul și necesitățile fiecărui client. Citeste in continuare »

Publicat la 04/11/2019