Faţade ventilate

Servicii / Faţade ventilate

Faţadele ventilate au apărut pentru a satisface principala cerinţa a clădirilor, şi anume izolarea acestora la exterior. Astfel au fost eliminate problemele apărute datorită apariţiei fenomenelor de „punte termică” şi „condens”, obţinand un comportament excelent al clădirii din punct de vedere termo–hidro-izolare a faţadei. O faţadă ventilată este o faţadă „dublă” în care una din componentele sistemului este prevăzută cu o lamă de aer (slab sau puternic ventilat) ventilată natural. În acest fel, clădirea “respiră”, faţada permiţând ieşirea umezelii din clădire, dar împiedicând în acelaşi timp infiltraţiile de apă în pereţi.

Un plus al faţadelor ventilate este acela că ele pot fi realizate din diverse materiale: de la plăci HPL sau terracota, la placaje cu furnir natural sau ceramică sau placi din fibrociment, satisfăcând astfel cerinţele moderne ale arhitecţilor din ziua de azi sau incadrându-se de minune în arhitectura clasică datorită varietăţii infinite de culori, texturi şi materiale din care clientul poate alege.

Necesitatea respectării anumitor standarde superioare ne-a facut sa facem faţa oricărei provocări şi să furnizăm lucrări de înalta calitate, cu costuri eficientizate, găsind soluţia tehnică optimă pentru fiecare proiect în funcţie de detaliile lui specifice.

Proiectare

Departamentul nostru de proiectare este pe piaţa din România de peste 7 ani, fiind compus din specialişti tehnici cu o vastă experienţă în proiectarea de faţade ventilate, capabili să găsească soluţii pentru toate proiectele dumneavoastră.

Execuţie

Execuţia corectă a unei faţade ventilate are la bază satisfacerea cerinţei de planeitate a acesteia şi respectarea proiectului tehnic. Echipele noastre de montaj sunt conduse de ingineri specialişti pentru a obţine rezultatele mult dorite, la cele mai înalte standarde.

Consultanţă

Vă putem asista în analizarea şi evaluarea unui proiect existent; în plus, putem eficientiza costurile prin value engineering, prin optimizarea resurselor şi managementul costurilor.