Despre noi

“Arhitectura este sculptură locuită”, spunea Brâncuşi. Fiecare edificiu arhitectural, fiecare construcţie urbană seduce privitorul în primul rând prin faţada sa.

Compania

Toni Trading este o companie specializată în proiectarea şi realizarea de faţade ventilate. Avem expertiza necesară realizării oricărui stil de faţadă, iar impreună cu partenerii noştri oferim servicii complete de proiectare şi execuţie pentru exterioarele clădirilor la cele mai înalte standarde.

Suntem o companie ce satisface pe deplin cerinţele clientului, se pliază pe dorinţele acestuia, iar datorită experienţei anterioare putem face faţă oricărei provocări cu rezultate de excepţie. În paralel, compania comercializează orice tip de materiale de construcţii, de import sau de origine autohtonă.


In prezent, faţadele semnate Toni Trading reflectă total personalitatea clientului. Mai mult, exterioarele realizate de compania noastră identifică clădirile în peisajul arhitectonic urban prin linii şi forme clare, inconfundabile, prin calitatea excelentă a materialelor şi prin finisajele atent realizate.

Faţada determină “atitudinea” unei clădiri – impunătoare, clasic-elegantă, futuristă. Pe lângă latura sa estetică, faţada are rolul funcţional de protecţie a construcţiei. Vă stăm oricând la dispoziţie cu o ofertă personalizată, cu o soluţie eficientă sau cu un sfat referitor la proiectul dumneavoastră arhitectural.